Neem eenvoudig contact op: 0617360645 - [email protected]

Hoe werkt het huren

Stap 1: Eenvoudig online huren

Selecteer de huurperiode Kies de datum waarop je de pop wilt ontvangen onder “Ik heb de pop nodig op” en de datum waarop je de pop wilt retourneren onder “Ik stuur de pop retour op”. Lees meer over het selecteren van de huurperiode.

Selecteer de leukste opblaaspop voor jouw feestje Bekijk onze collectie opblaasbare Sarah en Abraham poppen en kies je favoriete model door op “Selecteer” te klikken. De knop veranderd nu van kleur naar groen. Aan de rechterkant van het scherm ziet u een overzicht van de bestelling.

Gegevens invullen Hierna vult u uw contactgegevens in. Het adres is waar de in dit veld is waar de rekening voor wordt opgemaakt. Indien u de opblaaspop op een ander adres bezorgd wilt hebben is dit mogelijk in de volgende stap.

Kies de verzendmethode Het is mogelijk de opblaaspop op te halen in ‘s-Gravanzande (Westland). Ook kunt u gebruik van gratis transport. In de kist zit dan ook een retourlabel. Bezorging van onze poppen gaat via PostNL. U ontvangt een track en trace, zo bent u altijd op de hoogte van de bezorging. Ook is het mogelijk via PostNL om de bestelling te laten afleverene bij een van de 4000 PostNL-punten.

Ander bezorgadres Indien u een ander bezorgadres wilt kunt u dit in de volgende stap aangeven.

Verstuur bestelling Na het maken van de bestelling van ons ontvangt u bevestiging en een factuur met betaallink. Na betaling wordt de pop verstuurd. Voor zakelijke klanten is het mogelijk achteraf te betalen.

Veilig online betalen Bij ons kun je veilig betalen met iDEAL. Als je zakelijk huurt, is het ook mogelijk om achteraf op factuur te betalen. Lees meer over de betaalmogelijkheden.

Stap 2: Gratis bezorging in heel Nederland door PostNL

Je gehuurde Sarah of Abraham pop wordt 1 of 2 dagen vóór de huurdatum gratis bezorgd door PostNL.

Bijvoorbeeld: Als je een pop wilt huren op zaterdag 18 mei, wordt de pop op donderdag 16 of vrijdag 17 mei bij je bezorgd. Dit geldt ook als je hebt gekozen voor bezorging bij een van de 4000 PostNL-punten.

Zodra we de pop aan PostNL hebben overhandigd, ontvang je automatisch een e-mail met een Track & Trace-code. Hiermee kun je de zending volgen en precies zien wanneer de pop wordt bezorgd. PostNL bezorgt onze poppen thuis van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 19.00 uur. Als je hebt gekozen voor ophalen bij een PostNL-punt, ligt de pop vanaf 15:00 uur voor je klaar. Zodra de pop op het afleveradres is bezorgd, ontvang je direct een e-mail. Als je hebt gekozen voor bezorging bij een PostNL-punt, ontvang je een melding wanneer de pop klaarligt.

Stap 3: Pop opzetten en verras de jarige

Omdat we de pop 1 of 2 dagen vóór het feest bezorgen, heb je ruim de tijd om een leuke plek te bedenken om de pop op te zetten. De voorpret begint namelijk al bij het opzetten van de pop!

In de verzendkist vind je alles wat je nodig hebt om de pop op te zetten: een elektrische blower om de pop op te blazen, een leeftijdsbordje, een instructiekaart, haringen, scheerlijnen en natuurlijk de Sarah of Abraham pop zelf.

Het opzetten van de pop neemt slechts 5 minuten in beslag. Hoewel het eenvoudig is, raden we je aan om de instructiekaart erbij te houden. Je ontvangt de instructies ook digitaal, per e-mail, 1 of 2 dagen voor het feest.

Zodra de pop is opgezet, is het tijd om de jarige te verrassen. Dat wordt gegarandeerd lachen! Dit is ook het perfecte moment om foto’s te maken met de opblaaspop en de jarige.

Stap 4: Stuur je pop gratis retour

Nadat het feest voorbij is, kun je de pop eenvoudig en binnen enkele minuten opruimen. Plak het meegeleverde retourlabel op de doos en stuur de pop gratis retour via een van de 4000 PostNL-punten.

Bekijk hier welk PostNL-punt het dichtstbijzijnde is voor jou.

Het afbreken kost slechts enkele minuten. Houd de instructiekaart voor het afbreken bij de hand voor handige tips en advies. Zorg ervoor dat de pop schoon en droog in de verzendkist wordt geplaatst. Het retourlabel bevindt zich in de verzendkist. Plak de retoursticker boven op de deksel van de verzendkist. Lever de complete verzendkist in bij een van de 4000 PostNL-punten op de gekozen retourdatum. Lees meer over gratis retour sturen. Binnen 1 of 2 dagen ontvangen wij de pop weer. Zodra de pop retour is en gecontroleerd is, sturen wij je een e-mail. We hopen dat je jouw positieve ervaring wilt delen door een leuke review achter te laten!

Opblaaspop huren